Ostoskori

Yhteistyössä

Yhteistyössä

Avustuskohteemme

Toimintamme tavoitteena on auttaa kodittomia koiria paremman elämän alkuun. Lahjoitamme jokaisen tuotteen hinnasta 15% eläinsuojelutyöhön.

Teemme yhteistyötä seuraavien yhdistysten kanssa. Lähde mukaan tekemään hyvää!

Pet Rescue Finland, Liettua

Pet Rescue Finland, Liettua

Pet Rescue Finland tekee eläinsuojelutyötä Liettuassa. Yhdistys steriloi koiria ja kissoja sekä etsii koteja Liettuan kodittomille koirille. Pet Rescue Finland on toimittanut myös aktiivisesti ruokalahjoituksia Ukrainan sodan keskellä eläville koirille ja kissoille.

Stray Dog Cabaret, Suomi

Stray Dog Cabaret, Suomi

Stray Dog Cabaret on vanhojen ja parantumattomasti sairaiden kodittomien koirien loppuelämän koti. Entiset kodittomat koirat saavat viettää viimeiset vuotensa Helin lämpimän huolenpidon alla rakastettuina perheenjäseninä.

Viipurin koirat, Venäjä

Viipurin koirat, Venäjä

Viipurin koirat auttavat Viipurin alueella tehtävää sterilisointitoimintaa ja avustavat seudun löytökoiratarhoja toimittamalla koirille ruokaa, lääkkeitä sekä auttamalla rakentamaan koirille suojia ja turvallisia aitauksia.

Kyproskoirat

Kyproskoirat

Kyproskoirat edistää kodittomien eläinten hyvinvointia Kyproksella loishäätökampanjoin, streriloimalla kissoja ja koiria sekä ylläpitämällä tarhoilla elävien koirien terveyttä.

Rodoksen kodittomat

Rodoksen kodittomat

Rodoksen kodittomat eläimet ry auttaa kissoja ja koiria Rodoksen saarella Kreikassa. Yhdistys steriloi koiria ja kissoja, hoidattaa sairaita ja loukkaantuneita sekä tarjoaa eläimille ruoka- ja tarvikeapua.

Kulkurit, Romania

Kulkurit, Romania

Kulkurit ry auttaa Romanian kodittomia koiria. Yhdistyksen toiminnan keskiössä on Romaniassa tehtävä eläinsuojelutyö ja yhdistyksen 10-vuotisen historian aikana Romaniassa on steriloitu yli 30 000 eläintä. Vuosittain Kulkurit auttaa 400-500 koiraa löytämään oman, rakastavan kodin Suomesta.

Eläinten suojakoti Toivo

Eläinten suojakoti Toivo

Eläinten suojakoti Toivo on hylättyjen eläinten koti. Toivo auttaa etsimään eläimille uusia koteja ja tekee yhteistyötä Moskovassa ja Pietarissa sijaitsevien koiratarhojen kanssa. Osalle asukkaista Toivo on loppuelämän koti. Eläinten suojakoti sijaitsee Kemiön saarella.

stylish-young-woman-hugging-cute-white-puppy-in-warm-sunset-light-in-summer-meadow.jpg

Tule osaksi tärkeää työtä

Yhteistyöhön?

Askeleet siihen

Onko järjestölläsi tai yritykselläsi tuote-idea, joka kaipaisi toteuttamista? Vai haluaisitko auttaa kodittomia koiria ottamalla tuotteemme myymälääsi?  Ota meihin rohkeasti yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä kuinka voimme laittaa hyvän kiertämään.

Tehdäänkö myymäläänne oma kampanja? Ota yhteyttä [email protected] niin suunnitellaan yhdessä kuinka myymälänne voisi olla mukana auttamassa kodittomia eläimiä.