Ostoskori

Meistä

Miksi resQdog?

Perustimme resQdog’n voidaksemme tarjota koiraperheille hyvänmielen vaihtoehdon koiratarvikkeiden hankintaan ja auttaaksemme samalla kodittomia koiria. Lahjoitamme kaikista tuotteistamme osuuden heidän hyväkseen, vastuullisten rescue-koirajärjestöjen kautta. Näin tuotteemme ostaja tekee hyvää sekä omalle koiralleen että niille koirille, joilla ei vielä ole omaa ihmistä. Täällä nettisivuillamme sekä sosiaalisen median kanavissamme voit seurata miten yhteinen avustuksemme saapuu perille sinne missä sitä tarvitaan.

Meille on myös tärkeää jättää toiminnallamme vain pieni tassunjälki maapalloomme. Tuotteissamme käytämme rescuetekstiileitä ja kierrätysmateriaaleja, jotka kestävät vaativankin koiran käytössä. Tiedämme tarkasti kuka tuotteemme Suomessa valmistaa ja pyrimme työllistämään niitä ihmisiä, jotka työtä ja sen tuomaa tukea kipeästi tarvitsevat.

Tervetuloa mukaamme auttamaan!

Laura Sojakka, perustaja

Seuraa meitä

Seuraa meitä

Jaamme resQdog'n ja kodittomien koirien kuulumisia sosiaalisessa mediassa. Tervetuloa osaksi yhteisöämme!
IG @resQdog_society #resQdog
FB @resQdogFinland

Avustukset

Avustukset

Teemme yhteistyötä vastuullisten eläinsuojelujärjestöjen kanssa kodittomien koirien hyväksi. Tutustu kumppaneihimme ja valitse kenelle haluat ostamastasi tuotteesta tehdyn lahjoituksen kohdentaa.

Lämpimiä tassunjälkiä sinun sydämeesi

Suunnittelu

Tavoitteena 0% jätettä

Tekstiiliteollisuus tuottaa saman verran päästöjä kuin lento- ja laivaliikenne yhteensä, arviolta noin 10% globaaleista kasvihuonepäästöistä. Keskimäärin 15% kangasta menee yleensä hukkaan, kun vaate leikataan ja valmistetaan. Luonnonvaroja säästääksemme resQdog-tuotteiden raaka-aineina käytetään aina kierrätysmateriaaleja tai tekstiiliteollisuuden ylijäämäkankaita. Näin kallisarvoiset tekstiilit eivät päädy kaatopaikalle vaan ne saavat uuden elämän.

resQdog-tuotteet suunnitellaan Zero Waste-konseptia noudattaen. Käytämme säästeliäästi materiaaleja synnyttäen mahdollisimman vähän leikkuujätettä ja pitäen toiminnastamme syntyneet päästöt matalina.

Kierrätysmateriaalit

Kankaiden kuidut voidaan kierrättää uusiksi kankaiksi. Tämä säästää kankaisiin käytettyjä luonnonvaroja.

Rescue-tekstiilit

Pystymme säästämään vettä ja energiaa hyödyntämällä tehokkaasti kaiken tuotetun materiaalin.

Vähennetään yhdessä tekstiilihukkaa

Samalla vähennämme kasvihuonepäästöjä

Valmistus

Suomalaista käsityötä

Kaikki resQdog-tuotteet valmistetaan käsityönä Suomessa. resQdog-tuottajayhteisössä ihmiset saavat uusia mahdollisuuksia ja pääsevät osaksi suomalaista työelämää. Teemme yhteistyötä kuntouttavaa työtoimintaa järjestävien yhdistysten kanssa tarjoten syrjäytymisvaarassa oleville ihmisille osallistumisen mahdollisuuksia.

#WhoMadeMyClothes

Meille on tärkeää, että tiedämme kuka tuotteemme on valmistanut ja kuinka hän voi. Haluamme tarjota myös sinulle vaihtoehdon valita tuote, joka auttaa ihmisiä työllistymään Suomessa.

Luodaan työtä Suomeen ja pidetään huolta toisistamme

suomessa valmistetut koiratarvikkeet