Ostoskori

Kotimaisia koiratarvikkeita

Koiran makuualusta Design by Miia Suojala

koiratarvikkeet koiran matkapeti

Miia Suojala on suunnitellut TakeMeWith-makuualustan. Koiran makuualusta suunniteltiin yksinkertaisen tyylikkääksi ja tarkoituksenmukaiseksi. Koiran pedin näppärä pussi auttaa petiä taittumaan pieneen tilaan ja helpottaa makuualustan mukana kuljettamista.

Miia Suojala on jyväskyläläinen muotoilija, jonka sydän sykkii luonnolle. Miian muotoilufilosofiassa ”Designed with nature ” luonto kulkee läheisenä kumppanina koko suunnitteluprosessin ajan – kaavoituksessa tavoitellaan nollahukkaa ja materiaalien valinnat tehdään luontoa säästäen.

Miia on oman tien kulkija, joka haluaa yllättää tuotteen käyttäjän. Miian suunnittelua ohjaavat aitous, rehellisyys, rouheus ja värit. 

Tutustu Miian NOLLAko?-vaatemallistoon

koiratarvikkeet koiran makuualusta

Tutustu koiran makuualustaan

Valitsemalla kierrätys- tai rescuekankaasta valmistetun koiratarvikkeen säästät luontoa

Koiran lelut Design by Emma Häggman

koiratarvikkeet kierrästysmateriaalit

Emma Häggman on turkulainen suunnittelija, jonka kädenjälkeä ovat rescue puuvillasta valmistetut koiran lelut. Emman suunnittelemissa leluissa kaikki turha on karsittu pois ja tarkasteltu leikkimistä koiran näkökulmasta. Solmut, vahvat reunat ja rapisevat pinnat antavat koiralle mahdollisuuksia monenlaiseen leikkiin.

Emman suunnittelemissa leluissa on myös syvempi ulottuvuus. RescueBunnyssa perinteinen noutokoulutuksessa käytettävä Dummy-lelu on saanut suloiset korvat ja jalat. RescueBunny on Ukrainan lemmikkien tukemiseen suunniteltu tuote, joka muistuttaa meitä, etteivät sodan uhrit ole koskaan kasvottomia. Pupun hännän tupsuna toimiva solmu kuvastaa voimakasta sidettä välillämme, kun liitämme voimamme yhteen auttaaksemme hädässä olevia.

Knotty koiran lelu on saanut inspiraationsa ihmisen ja koiran suhteesta. Leikki auttaa meitä solmimaan tiiviin siteen koiraamme. Leikin varjolla pystymme myös opettamaan paljon uusia asioita tai selättämään pelkoja.

Globe pallo kuvastaa resQdog’n liikeideaa, jonka tarkoituksena on voimaannuttaa kaikkia sen ympärillä toimivia. Kuinka yhdessä tekemällä on mahdollista saada muutosta aikaan ja löytää uusia ratkaisuja luontoa säästäen. 

koiran pallo kierrätysmateriaalit

Tutustu koiran leluihin

resQdog-tuotteilla autat kodittomia koiria paremman elämän alkuun