Ostoskori

Kaikkea hyvääkoirille

resQdog on hyväntekeväisyysyhteisö ja verkkokauppa, jonka tuotolla autetaan kodittomia koiria. Ostamalla resQdog-tuotteen voit itse valita mihin tuotteen tuotto käytetään ja seurata avun perille saapumista. Tuotteemme valmistetaan käsityönä Suomessa kierrätetyistä materiaaleista, luontoa säästäen ja käsityöläisiä työllistäen.

Hyväntekeväisyys

Hyväntekeväisyys

Lahjoitamme jokaisesta tuotteesta vähintään 15 % suomalaisille eläinsuojelu-
järjestöille. Tuotetta ostaessasi voit valita itsellesi tärkeän avunkohteen eri avustusprojekteista Toimitamme apusi perille valitsemallesi järjestölle.

Laatu ja design

Laatu ja design

resQdog-tuotteet on kehitetty tuottamaan koiralle iloa. Tuotteemme ovat Suomessa muotoiltuja, yksinkertaisen tyylikkäitä koiratarvikkeita. Suunnittelemme tuotteemme kestämään koiranilmaa ja koiranelämää. Kaikkea hyvää koirille!

Vastuullisuus ja kotimaisuus

Käytämme resQdog-tuotteidemme valmistuksessa vain kierrätettyjä kankaita tai tekstiiliteollisuuden ylijäämäkankaita eli rescue-tekstiileitä.

Kaikki tuotteemme suunnitellaan ja valmistetaan käsityönä Suomessa. Tuotannollamme työllistämme muun muassa maahanmuuttajataustaisia käsityöläisiä.

resQdog - tuotteiden tuotolla tuetaan eläinsuojelutyötä

Lähde mukaan auttamaan kodittomia eläimiä

abandoned-dogs-in-a-cage.jpg

Sterilointi

Tiesitkö, että yksi koira voi tuottaa elämänsä aikana jälkeläisineen 67 000 uutta koditonta eläintä? Sterilointi on tehokkain keino vähentää kodittomien koirien määrää. Voit auttaa kanavoimalla ostamasi tuotteen myyntituoton sterilointiohjelmiin kodittomien koirien lähtömaissa Euroopassa.

28%

Raised : 1500 €

Goal : 5000 €

rescue-koirat-liettuassa

Terveydenhoito

Elämä kodittomana koirana on rankkaa ja ilman huolenpitoa koirat ovat alttiita onnettomuuksille, vammautumisille ja erilaisille sairauksille. Eläinlääkärin hoito on kallista myös muualla kuin Suomessa. Avullasi voimme tukea kodittomien koirien sairauksien hoitoa, testausta sekä rokotuksia koirien kohdemaissa.

30%

Raised : 500 €

Goal : 1500 €

portrait-of-dog-in-animal-shelter.jpg

Ruoka ja puhdas vesi

Useimmilla kodittomien koirien tarhoilla on jatkuva pula laadukkaasta ravinnosta, penturuuasta ja erityisruokavaliota tarvitsevien koirien ruuasta. Puhdas vesi ja sen riittävyys ei tarhoilla myöskään ole itsestäänselvyys. Haluamme auttaa kanssanne näiden perustarpeiden varmistamisessa yhteistyötarhoillamme.

20%

Raised : 1000 €

Goal : 5000 €