Ostoskori

RescueBunny vie apua eläimille Ukrainaan

apua eläimille ukrainaan

Ukrainan sota on jättänyt kodittomiksi satoja tuhansia lemmikkejä. Osan omistajat ovat menehtyneet ja osa lemmikeistä on jouduttu jättämään taakse evakuointitilanteissa. Nämä eläimet tarvitsevat apuamme!

Lähde mukaan auttamaan!

Jokaisesta RescueBunny koiranlelusta lahjoitetaan 10 euroa Apua eläimille ilman rajoja ry:lle, joka vie avun perille Ukrainaan. RescueBunnyja on valmistettu 100 kappaletta ja tavoitteenamme on saada kasaan 1000 euroa.

RescueBunny on vastuullinen koiranlelu

Suomessa syntyy tekstiilijätettä arviolta 85 miljoonaa kiloa vuosittain, noin 15 kiloa henkeä kohden. Tästä vain yksi prosentti päätyy kierrätykseen, kun pääosa päätyy kaatopaikalle tai polttoon.

Kaikki materiaali hyötykäyttöön !

Tekstiilien tuottaminen kuluttaa paljon vettä ja energiaa. Farkkujen vaatimaan kangasmäärään kuluu vettä 10 000 litraa, joka vastaa yhden ihmisen 17 vuoden juomaveden tarvetta. RescueBunny on valmistettu vastuullisia työvaatteita tuottavan Touchpointin tuotannosta ylijääneestä farkkukankaasta. RescueBunnyn sydämenä sykkii Resterin poistotekstiileistä tuottama pehmeä uusiokuitu, joka mahdollistaa tekstiileille uuden elämän.

apua eläimille ukrainaan koiran lelu

Suomalaista muotoilua ja kädentaitoa

kierrätetyt koiranlelut

RescueBunny on täysin suomalainen tuote, jonka on suunnitellut ja ommellut turkulainen Emma Häggman. Idea koiranleluun syntyi noutokoulutukseen käytettävästä Dummy-lelusta, jolle Emma loihti söpöt korvat ja jalat. RescueBunny on kasvoton ja syystä. Lelun kasvottomuus muistuttaa meitä siitä, että sodan uhrit eivät ole koskaan kasvottomia, olivatpa ne sitten eläimiä tai ihmisiä.

Hankkimalla RescueBunnyn autat monella tasolla:

  • Kotinsa menettäneet koirat saavat apua Ukrainassa
  • Tekstiilijätettä vähentämällä säästämme luontoa ja vettä
  • Käsityöläiset saavat mahdollisuuden kehittää omaa osaamistaan

Katso matkapedin ihanat sävyt

Ostamalla autat kodittomia koiria paremman elämän alkuun