Ostoskori

Mukavaa matkustamista koiran kanssa

Nyt voit unohtaa tilaa vievät viltit ja huovat. Me resQdog’lla kehitimme näppärän pedin, joka kulkee mukana autossa, repussa tai jopa ranteessa. Matkapedin kangas on vedenpitävää eikä pehmeä patja pääse kastumaan kovallakaan sateella. Koirallasi on aina miellyttävä oma peti mukana, joka on lämmin, pehmeä ja pitää koiran puhtaana.

Koiran kanssa retkellä

Mikä olisikaan mukavampaa kuin retkeily koiran kanssa. Retkellä on ihana pysähtyä nauttimaan maisemista ja istahtaa alas herkuttelemaan eväillä. Kesäisin lämpimässä maassa on mukava loikoilla, mutta syyssateiden alkaessa retkelle on mukava ottaa mukaan kuiva makuualusta, joka myös pysyy kuivana märässä maassa. Näin koiran lihakset pysyvät lämpimänä ja vältytään nuorten koirien kanssa revähdyksiltä ja senioreiden vanhat jäsenet kiittävät pehmeää ja lämmintä alustaa. TakeMeWith-makuualusta taittuu näppärästi pieneen pussiin ja sen voi laittaa vaikka roikkumaan repusta.

resQdog koiran makuualusta

Koiran kanssa automatkalla

koiran matkapeti autossa

Matkapeti on oiva makuualusta koiralle niin takapenkin suojana kuin takakontin pehmeänä patjana. Takapenkillä koiran on helppo rauhoittua omalle makuualustalleen. Makuualusta suojaa samalla penkkiä koiran kuraisilta tassuilta ja irtoavilta karvoilta.

Koiran makuualustan voi levittää autossa myös häkin pohjalle ja perillä kääriä mukaan majapaikkaan pehmeäksi yökyläpatjaksi.

Koiran kanssa yökylässä

Koiran kanssa matkustettaessa haasteena usein on, kuinka saada kaikki tavarat mahtumaan mukaan. Koiran oma sänky vie usein liikaa tilaa ja julkisilla kulkuvälineillä matkustettaessa sitä on täysin mahdotonta kuljettaa mukana.

TakeMeWith-matkapeti taittuu näppärästi mukaan matkalle ja oma matkapeti auttaa koiraa rauhoittumaan uuteen paikkaan sekä on mukava alusta koiralle myös matkan aikana. Matkapedin voi levittää kyläpaikan lattialle tai sohvalle estämään karva- ja likavahingot. Matkapedin päällä on turvallista herkutella luilla ja muilla herkuilla eikä sotkusta tarvitse välittää.

koiran matkapeti

Koiran makuualusta on helppo pitää puhtaana

Koiran makuualusta on vedenpitävää ja likaa hylkivää kangasta. Kankaan pinnalta saa pyyhittyä nopeasti pienet tahrat kostealla rätillä. Isommat liat lähtevät pesukoneessa 30 asteen pesussa. Muista, ettet väännä matkapetiä kuivaksi vaan annat sen kuivua rauhassa itsekseen. Matkapedin saa pidettyä helposti siistinä myös koirankarvoista harjaamalla karvat pois tarraharjalla.

resQdog-tuotteiden tuotolla autetaan kodittomia koiria

resQdog-tuotteiden tuotolla autetaan kodittomia koiria kohdemaissaan. Sterilointi on tehokas tapa vähentää kodittomien koirien määrää. Teemme yhteistyötä suomalaisten eläinsuojelujärjestöjen kanssa, jotka organisoivat sterilointikampanjoita eri puolilla Eurooppaa.

Myös kodittomien koirien rokottaminen on tärkeää kaikkien meidän terveysturvallisuuden kannalta. Monissa maissa rabies ja muut vaaralliset taudit ovat arkipäivää. Koirien rokotuskattavuutta lisäämällä, lisäämme samalla omaa turvallisuuttamme. resQdog-tuotteiden tuotolla täytetään myös koiratarhojen asukkaiden ruokakuppeja ja huolehditaan heidän terveydenhoidostaan.

koditon koira liettuan maaseudulla - pet rescue finland

Katso matkapedin ihanat sävyt

Ostamalla autat kodittomia koiria paremman elämän alkuun