Ostoskori

Hännän heilutusta paremmalle huomiselle!

Oletko ikinä kokenut voimattomuutta maailman epäkohtien edessä? Minä olen useasti. Omasta voimattomuuden ja riittämättömyyden tunteesta minulle syntyi idea kodittomien eläinten omasta tuotemerkistä. Tuotemerkistä, joka on olemassa vain ja ainoastaan kodittomien eläinten tarpeita varten. Tuotemerkki, joka huomioisi toiminnassaan niin ympäristön kuin ihmisten hyvinvoinnin. Tuotemerkki, joka ei lisäisi maailmaan epäkohtia vaan auttaisi löytämään uudenlaisia ratkaisuja. Näin syntyi resQdog Oy.

resQdog-photo-by-Josefiina-Vanhaviitakoski-IMG_4900_lowres

resQdog tarjoaa koiraperheille arjen sujuvuutta ja auttaa samalla kodittomia eläimiä paremman elämän alkuun. Käytämme tuotteidemme materiaaleina vain kierrätettyjä kankaita tai tekstiiliteollisuuden ylijäämää. Näin pystymme omalta osaltamme minimoimaan omaa jalanjälkeämme ihanan ja ihmeellisen maapallomme pinnalla. Haluamme olla myös mukana luomassa Suomeen työpaikkoja työllistämällä taitavia ihmisiä, jotka ovat jääneet syystä tai toisesta työelämän ulkopuolelle.

Lähde mukaamme muuttamaan maailmaa yksi hännänheilutus kerrallaan paremmaksi. resQdog-tuotteiden tuotolla steriloidaan kodittomia eläimiä, autetaan eläinsuojia hankkimaan eläimille rokotteita, lääkkeitä sekä ruokaa ja muita perustarvikkeita. Voit tutustua avustusprojekteihimme sivuillamme ja sosiaalisessa mediassa.

Lämpimiä tassunjälkiä sinun sydämeesi,

Laura, Baltute ja Haiducel

Katso matkapedin ihanat sävyt

Ostamalla autat kodittomia koiria paremman elämän alkuun